Το www.your-life.gr θα είναι και πάλι κοντά σας, σύντομα

Παγκόσμια Ημέρα Αντισύλληψης: www.your-life.gr

info:

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ

ME TOΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ

Ξέρουμε ότι το να μιλάς για σεξ με τη μαμά και τον μπαμπά είναι εξαιρετικά τρομακτικό. Αλλά μη φοβάσαι – με τον σωστό τρόπο και τις σωστές ερωτήσεις, οι γονείς σου θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμοι για σένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς προχωράς στο επόμενο στάδιο της ζωής σου. Μην ντραπείς να στραφείς σε αυτούς για να ζητήσεις στήριξη – γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε είναι εδώ.

Μάθε περισσότερα >

ME TOΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ

Ας μιλήσουμε γι’ αυτό: αν δεν μπορείς να συζητήσεις για το σεξ και την αντισύλληψη με τον/τη σύντροφό σου, μάλλον δεν θα έπρεπε καν να έχεις σεξουαλικές σχέσεις μαζί του/της. Σωστά; Ωραία. Τώρα λοιπόν που το διευκρινίσαμε, ξέχνα ότι το να μιλάς για την αντισύλληψη μπορεί να είναι μια επώδυνη κουβέντα.

Μάθε περισσότερα >

ME TO ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ

Είναι πολύ σημαντικό να μιλάς με τον/την γυναικολόγο σου πριν ή αμέσως μετά την έναρξη της σεξουαλικής σου δραστηριότητας. Δεν υπάρχει πιο κατάλληλος άνθρωπος να απευθυνθείς, καθώς το σώμα σου βιώνει πολλές φυσιολογικές αλλαγές σε αυτήν τη φάση της ζωής σου. Οι ιατρικές πρακτικές συνεχώς προοδεύουν και ο/η γιατρός μπορεί να σού δώσει εξηγήσεις και συμβουλές ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Μάθε περισσότερα >

TO ΣΩΜΑ ΣΟΥ

Στην εφηβεία το σώμα σου είναι σαν κάμπια, ακριβώς πριν μετατραπεί σε πεταλούδα. Με άλλα λόγια, είναι μια πολύ ευχάριστη στιγμή στη ζωή σου!

Αλλά πρέπει να καταλάβεις πως καθώς το σώμα σου αλλάζει, το ίδιο πρέπει να συμβαίνει με τη γνώση και την αντίληψη των όσων σού συμβαίνουν.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να περάσεις αυτή την περίοδο της εφηβείας με ασφάλεια...

Μέθοδοι >

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Είσαι γονιός, εκπαιδευτικός ή γιατρός; Κατέβασε εδώ όλο το υλικό που χρειάζεσαι και μίλησε για την αντισύλληψη

Μάθε περισσότερα >